Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Verzekeringen

Een goede verzekering nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs nemen uw (lopende) verzekeringen door en sluiten eventuele nieuwe verzekeringen voor u af.

Werkloosheidsverzekering

Als u geheel of gedeeltelijk werkloos wordt in Nederland heeft u recht op een werkloosheidsuitkering. Dit is een tijdelijke uitkering die het verlies aan inkomen tussen twee banen opvangt. Hoelang u een WW-uitkering krijgt en de hoogte van het bedrag hangen af van uw arbeidsverleden. Het is belangrijk is om een werkloosheidsverzekering op tijd aan te vragen. Dit kan vanaf één week voordat u werkloos wordt tot uiterlijk één week nadat u werkloos bent geworden.

Kunt u hulp gebruiken bij het afsluiten van de juiste verzekering? Neem dan gerust contact op.

Inhoudelijk

"Onze adviseurs staan voor u klaar om persoonlijk antwoord te geven op al uw vragen."

- Tom Arends, directeur Krediet & Advies

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bent u niet in staat om te werken? Dan garandeert een arbeidsongeschiktheidsverzekering u een maandelijkse uitkering. Meestal wordt deze verzekering afgesloten door mensen die niet in loondienst zijn maar zelfstandig of ondernemer zijn. Bij het afsluiten van een hypothecaire lening voor een eigen woning wordt ook vaak een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten.

Wilt u weten welke arbeidsongeschiktheidsverzekering bij u past? Neem dan contact met ons op.

Overlijdensrisicoverzekering

Als u vroegtijdig mocht komen te overlijden, keert de verzekeringmaatschappij het vastgestelde bedrag uit aan uw partner of andere nabestaanden. Hierdoor voorkomt u dat uw nabestaanden met een grote hypotheekschuld komen te zitten. Een bepaald bedrag wordt verzekerd en hier wordt maandelijks een premie voor betaald. Of het afsluiten van deze verzekering verplicht is, hangt af van de verhouding tussen uw hypotheek en de marktwaarde van uw woning.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Kom in contact

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Wij zetten ze graag voor u op een rij.