Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Hypotheken

Wanneer u een huis koopt of uw oude hypotheek oversluit, krijgt u te maken met hypotheken en rentes. Krediet & Advies helpt u bij het afsluiten, oversluiten en meenemen van een hypotheek. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrentes, maar vergelijken ook de premies, de voorwaarden en de eventuele risico’s. Uw persoonlijke situatie en wensen; dat is waar Krediet & Advies voor staat.

Een hypotheek oversluiten?

Het oversluiten van uw hypotheek betekent dat u uw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit. Dit kan bij uw huidige bank of een andere geldverstrekker. Door de historisch lage rente is het voor u wellicht hét moment om nu uw hypotheek over te sluiten. Loopt uw rentevaste periode bijna af? Of wilt u een nieuw huis kopen? Ook in deze gevallen kan het oversluiten van uw hypotheek financieel aantrekkelijk zijn. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Wilt u weten wanneer het verstandig is om uw hypotheek over te sluiten? Hier leest u daar meer over.

Hypotheken 2

"Krediet & Advies heeft erkende hypotheekadviseurs in dienst welke zijn ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH)."

- Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs
Leningen 2

Een hypotheek afsluiten?

Als starter komt er veel op u af. Krijgt u wel een hypotheek voor uw droomhuis? En hoe weet u of u een goede hypotheek afsluit? Begin eens met een gesprek met een hypotheekadviseur. Zodat u weet hoeveel hypotheek u nodig heeft en hoeveel u maximaal kunt lenen. Misschien kunt u eigen geld inbrengen. Neem contact met ons op en ondervind snel en eenvoudig wat u kunt lenen voor de aankoop van uw woning. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij de aankoop van uw droomhuis. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van:

  • Uw inkomsten
  • Eventueel spaargeld waarover u beschikt
  • De waarde van de woning die u wilt kopen
  • De hoogte van de hypotheekrentes

Uw hypotheek meenemen naar uw nieuwe woning?

Verhuizen naar een andere woning heeft gevolgen voor uw lopende hypotheek. Bij veel hypotheekverstrekkers is het mogelijk om uw hypotheek mee te nemen naar uw nieuwe huis. Als de rente lager is dan die van uw huidige hypotheek, kunt u ook een nieuwe hypotheek afsluiten. Een nieuwe hypotheekvorm past misschien beter bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden. De onafhankelijke hypotheekadviseurs van Krediet & Advies kunnen u hierover adviseren. Neem gerust contact met ons op.

Kom in contact

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Het eerste gesprek is gratis.