Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Let op! Geld lenen kost geld

Bankspaarhypotheek

Op 1 januari 2013 zijn de hypotheekregels voor de hypotheekrente veranderd. Als starter moet u een hypotheek afsluiten die binnen dertig jaar wordt afgelost. Om uiteindelijk recht te hebben op hypotheekrenteaftrek lost u af via een annuïtair schema. Door deze vernieuwde hypotheekregels is het niet meer mogelijk om een nieuwe bankspaarhypotheek af te sluiten. Heeft u al een bankspaarhypotheek? Dan kunt u deze wel meenemen naar uw volgende woning. Wilt u weten of dit voor u voordelig is? Neem dan gerust contact m met ons op.

Hoe werkt een bankspaarhypotheek?

Bij een bankspaarhypotheek zet u maandelijks geld apart voor de aflossing van uw hypotheek. Dit geld komt op een geblokkeerde spaarrekening terecht die uitsluitend gebruikt wordt voor het aflossen van uw hypotheek. Het bedrag op de geblokkeerde spaarrekening wordt vrijgegeven op de einddatum van uw bankspaarhypotheek. Hierdoor kunt u uw hypotheek in één keer aflossen.

Kenmerken

  • Gegarandeerde aflossing op gestelde einddatum
  • Geen overlijdensrisicodekking
  • Het gespaarde geld kan belastingvrij aangroeien
  • De combinatie hypotheekverstrekker/rekeninghouder ligt vast

Kom in contact

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Wij zetten ze graag voor u op een rij.